SPF Baltzars teaterresa lördagen den 2 oktober
        SUGAR - I HETASTE LAGET.

Förmiddagskaffet med fralla dracks på mysiga Blommenhof i Nyköping

 

Så bar det av direkt till Solliden på Skansen, där alla njöt av en utomordentligt god 3-rätters måltid och beundrade av den fina utsikten.

Det soliga vädret satte förstås sin prägel på hela resan

 


Föreställningen på Oscars var höjdpunkten. Ja, en verklig höjdare. En glittrande musikal fullspäckad med humor utlovades i reklamen. Och det är bara att instämma. En helt underbar föreställning med Motalas egen musikalstjärna Hanna Lindblad som sångerskan Sugar.Hanna förärades också en fin bukett blommor av SPF-arna från Motala. Henrik Dorsin, inte minst, samt Jonas Malmsjö och Suzanne Reuter drog ner applåder på löpande band. Vilken härlig föreställning! 

 

På hemvägen stannade vi åter på Blommenhof, nu för en njutbar kvällsfika.Och så prisutdelning efter den på uppresan genomförda frågesporten med spörsmål om Motala i gången tid. Ulla och Lennart Blom vann tätt följd av May o Ola Käverö med Lisbeth Petterson/Kerstin Bergström som god trea. Innan resan avslutades vid 22-tiden hade Christina Meijer, vår ordförande, tackat chaufför och reseledare för en väl genomförd dag.