Östergötlands distrikt
SPF Baltzar
Motion till distriktsstämma

Förbundet har fått ett brev benämnt Motion till distriktsstämma som behandlades på Östergötlandsdistriktets stämma.

Motionen är inlämnad av SPF Baltzar och har följande yrkande.

Styrelsen i SPF Baltzar yrkar på att de föreningar som ej använder den av förbundet upplagda lokalföreningshemsidan utan istället har en egen hemsida skall om de så önskar få en direkt länk till sin hemsida från sitt distrikts uppräkning av lokalföreningar.

Som motprestation skall lokalföreningarna på sin egen hemsida skapa en länk till en förbundshemsida där förbundet kan publicera den information det anser angeläget att lokalföreningarna får del av. Lokalföreningen skall också använda en layout som liknar de av förbundet upplagda hemsidornas.

AU har diskuterat detta och meddelar att denna möjlighet som motionären visar på har funnits hela tiden. Det har aldrig varit tanken att tvångsansluta någon förening eller distrikt till de gemensamma hemsidorna. Det går bra att ta kontakt med SPF: s IT-ansvarige så ordnar han detta. (Mikael.Forlund@spfpension.se: 08 - 68 232 78)

Notera dock att förbundet centralt endast sköter utbildning, felsökningar, uppdateringar, kopplingar till medlemsregistret, virusskydd mm till SPF: s hemsidor.

Hälsningar
Hans
______________________________________

Hans Lenkert
Generalsekreterare SPF
telefon 08 - 69 232 67
mobil  073 - 600 5153